Myyntiedustaja

Julkaistu: 06.08.2018

Vahvistamme myyntiämme ja haemme myyntiedustajaa Etelä-Suomen alueelle.

 

Tehtävänäsi on vastata PETE-savupiipputuotteiden myynnistä ja asiakkaista Etelä-Suomen alueella. Asiakaskuntasi koostuu rautakaupoista, tulisija- sekä LVI-liikkeistä, nuohoojista, urakoitsijoista, rakennusliikkeistä ym. jälleenmyyjistä. Toimit itsenäisesti B2B-myyjänä keskittyen erityisesti valmispiippu- ja hormisaneeraustuotemyyntimme kasvattamiseen. Neuvottelet sopimukset ja vastaat osaltasi myynnin suunnittelusta, budjetoinnista ja tavoitteiden saavuttamisesta vastuualueellasi. Työsi on liikkuvaa ja voit työskennellä myös kotoa käsin.

Edellytämme sinulta näyttöjä tuloksellisesta myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Menestyäksesi tehtävässä olet itseohjautuva, energinen sekä tavoitehakuinen, ja omaat hyvät ihmissuhdetaidot. Sinulla on myös kyky verkostoitua nopeasti asiakaskunnan avainhenkilöiden kanssa. Olemassa oleva asiakaskentän tuntemus ja rakennustekninen osaaminen katsotaan eduiksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja kannustavan palkkauksen (takuupalkka + provisio). Pääset edustamaan laadukkaita ja hyvämaineisia tuotteita kehittyvässä yrityksessämme.

Lisätietoa tehtävästä antaa Antti Lindfors, puh. 0400 660 991. Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen antti@pete.fi. Tehtävä täytetään 1.1.2019, tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Olemme kauhajokinen vuonna 1989 perustettu perheyritys. Savupiipputuotteiden valikoimamme on Suomen kattavin. Oman PETE-tuotemerkkimme alla myytäviin tuotteisiin kuuluvat mm. laadukkaat teräs- ja harkkopiiput, savukaasuimurit, piipunhatut, pellityssarjat, savupellit sekä hormisaneeraustuotteet – piipusta piippuun. www.pete.fi

- - -

Lähettämällä hakemuksen hakija hyväksyy ilman erillistä ilmoitusta, että Lindfors Finland Oy:n hallituksella on lupa lukea sekä säilyttää lain salliman ajan hakijan hakemuksessa ilmoittamia henkilötietoja. Tietoja ei missään vaiheessa luovuteta kolmansille osapuolille. Hakija voi hakuajan umpeuduttua milloin tahansa pyytää tietojensa poistamista.