Haemme asentajia

Julkaistu: 10.02.2020


Vahvistamme asennustiimiämme ja haemme toiminnan kasvaessa asentajia Etelä- ja Länsi-Suomen alueelle.

Tehtävänäsi on vastata PETE-savupiipputuotteiden asentamisesta Etelä- tai Länsi-Suomen alueella. Asiakaskuntamme koostuu erityisesti yksityisasiakkaista ja taloyhtiöistä. Toimit PETE-hormisaneeraustuotteidemme ja -valmispiippujemme asentamisessa osana tiimiämme. Vastaat osaltasi sovittujen urakoiden toteutuksesta sovitun mukaisesti vastuualueellasi. Työsi on liikkuvaa ja työkuorma vaihtelevaa. Tämä mahdollistaa asennustoiminnan harjoittamisen myös sivutoimisesti.

Edellytämme, että sinulla on oma yritys tai olet juuri perustamassa sellaista. Menestyäksesi tehtävässä olet tarkka ja rehellinen, itseohjautuva, energinen sekä tavoitehakuinen, ja omaat hyvät ihmissuhdetaidot. LVI-alan koulutus tai rakennusalan tausta erityisesti tulisijojen ja savupiippujen parista katsotaan eduiksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Pääset edustamaan laadukkaita ja hyvämaineisia PETE-tuotteita kehittyvässä yrityksessämme.

 

Lisätietoja

Lisätietoa tehtävästä antaa Kristian Lindfors, p. 040 738 7504. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@pete.fi. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Olemme kauhajokinen vuonna 1989 perustettu perheyritys. Savupiipputuotteiden valikoimamme on Suomen kattavin. Oman PETE-tuotemerkkimme alla myytäviin tuotteisiin kuuluvat mm. laadukkaat teräs- ja harkkopiiput, savukaasuimurit, piipunhatut, pellityssarjat, savupellit sekä hormisaneeraustuotteet – piipusta piippuun. www.pete.fi

 

- - -

Lähettämällä hakemuksen hakija hyväksyy ilman erillistä ilmoitusta, että Lindfors Finland Oy:n hallituksella on lupa lukea sekä säilyttää lain salliman ajan hakijan hakemuksessa ilmoittamia henkilötietoja. Tietoja ei missään vaiheessa luovuteta kolmansille osapuolille. Hakija voi hakuajan umpeuduttua milloin tahansa pyytää tietojensa poistamista.