PETE-savupelti


Ruostumattomasta teräksestä valmistetut PETE-savupellit soveltuvat sekä uusille ja saneerattaville tiilihormeille. PETE-savupellit valmistetaan ammattitaidolla raaka-ainevalmistajien suosittelemasta haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa tuotteen pitkän käyttöiän ja huoltovapaan käytön.

► Siirry tilaamaan tuote verkkokaupasta


PETE-savupelti on savupiipun hormikanavan sulkupelti, joka on tarkoitettu asennettavaksi uuteen tai saneerattavaan tiilihormiin.

Kasettirakenteisen PETE-savupellin sulkupellit pysyvät siististi piilossa hormin sisällä koko liikelaajuudellaan. Tämä yhdistettynä piipunhatun käyttöön ehkäisee ikävän näköisten nokivesivalumien muodostumista hormin ulkopintaan. Savupellin oikeaoppinen käyttö hidastaa tiilipiipun jäähtymistä ja parantaa siten asumisen energiatehokkuutta.

Tuotepakkaus sisältää mustan ja valkoisen etulevyn, pallonupin ja ruuvin koristesuojat (2 kpl), joilla saadaan kohteeseen parhaiten sopiva ulkonäkö. Korkealle muuriin asennettuihin PETE-savupelteihin on saatavilla lisävarusteena laitteen käyttöä helpottava kätevä narutoiminen ohjauslaite.

PETE-savupellit valmistetaan ammattitaidolla raaka-ainevalmistajien suosittelemasta haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa tuotteen pitkän käyttöiän ja huoltovapaan käytön. PETE-savupellit suunnitellaan ja valmistetaan Suomen Rakentamismääräyskokoelman osan E3 (Pienten savupiippujen rakenteet ja paloturvallisuus) määräysten ja ohjeiden mukaisesti.

PETE-savupelti SP-40 1/2-kiven (150x150mm) hormille.
► Tilaa tuote verkkokaupasta

PETE-savupelti SP-50P 3/4-kiven (150x225mm) hormille päästä.
► Tilaa tuote verkkokaupasta

PETE-savupelti SP-50S 3/4-kiven (225x150mm) hormille sivusta.
► Tilaa tuote verkkokaupasta

 

PETE-savupelti SP-60P 1-kiven (150x280mm) hormille pästä.
Tilaa tuote verkkokaupasta

 

PETE-savupelti SP-60S 1-kiven (280x150mm) hormille sivusta.
► Tilaa tuote verkkokaupasta

 

 

PETE-savupelteihin on saatavilla lisävarusteena laitteen käyttöä helpottava kätevä narutoiminen ohjauslaite.
► Tilaa tuote verkkokaupasta

 
 

► Siirry tilaamaan tuote verkkokaupasta