PETE Strong -hormisaneerausmassa


PETE Strong on korkealuokkainen, aluminaattisementtipohjainen hormisaneerausmassa savuhormien sisäpuoliseen tiivistämiseen. PETE Strong on kotimainen tuote, joka soveltuu erinomaisesti suomalaisiin olosuhteisiin. Tuote on tulen- ja haponkestävä ja kehitetty erityisesti nykyaikaiseen hormien ilmapalloliukuvaluun.

► Ota yhteyttä myyntiimme ja tuotetukeemme

PETE Strong -hormisaneerausmassa on kotimainen ja keraaminen tuote, jolle myönnämme 10 vuoden materiaalitakuun.

► Katso lisää asennuskuvia PETE Strong -hormisaneerausmassasta


Perustiedot

  • Kehitetty ja valmistettu Suomessa - suomalaisiin olosuhteisiin
  • Keraaminen
  • Haponkestävä
  • Tulenkestävä
  • Korkea suolojen kestävyys
  • Helposti työstettävä ja siisti käyttää
  • Säkkikoko 20 kg
  • EUR-lavalla 1000 kg massaa (50 säkkiä)
  • Testattu Eurofins Expert Services Oy:llä


Testattu tuote

Eurofins Expert Services Oy:n suorittamien testien mukaan PETE Strong -hormisaneerausmassa tiivistää savupiipun, kestää nuohouksen ja läpäisee T600-käyttölämpötila- ja nokipalokokeen. Tutustu testausraporttiin EUFI29-19000803-T4.


Ei sisällä Portland-sementtiä

PETE Strong on syntynyt pitkän tuotekehityksen tuloksena ja se huomioi savuhormikäyttöön vaadittavan kuumuudenkeston ja lujuusarvot. Tuote on valmistettu raaka-aineiden laadusta tinkimättä. PETE Strong -hormisaneerausmassassa ei ole käytetty lainkaan Portland-sementtiä eikä kvartsihiekkaa.

PETE Strong -hormisaneerausmassa ei sisällä lainkaan

Portland-sementtiä eikä kvartsihiekkaa!


Käyttöohje

Säkilliseen (20 kg) PETE Strong -jauhetta lisätään n. 3,3 litraa vettä. Sekoita huolellisesti vähintään 5 minuuttia. Anna massan tekeentyä n. 2 minuuttia ja sekoita lopuksi 1 - 2 minuuttia lisää. Valmis seos tulee käyttää noin tunnin kuluessa, tarvittaessa välillä sekoittaen. Tarkemmat ohjeet tuoteselosteessa sekä käyttöturvallisuustiedotteessa.


PETE Strong -hormisaneerausmassan oikea notkeus huolellisen sekoituksen jälkeen.


Käyttökohteet

Tiili- ja kiviainesrakenteisten puulämmitteisten taloustulisijahormien ja poistoilmahormien tiivistämiseen sisältäpäin. Massaa voi käyttää myös tulisijojen sisäosien tiivistämiseen.
 

PETE Strong -hormisaneerausmassa soveltuu myös tulipesänkorjauksiin.
PETE Strong soveluu myös tulipesänkorjauksiin.


Materiaalitakuu

Myönnämme PETE Strong -hormisaneerausmassalle 10 vuoden materiaalitakuun.

 

Kotimainen tuote, jolla on Avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt PETE Strongille Avainlippumerkin osoitukseksi tuotteen kotimaisuudesta. PETE Strong -hormisaneerausmassa on kehitetty ja valmistettu Suomessa - suomalaisiin olosuhteisiin.

 

Myynti ja tuoteneuvonta

Palvelemme mielellämme tuotetta koskevissa kysymyksissä ja annamme koulutusta tuotteen käyttöön. Myyntimme ja tuotetukemme tavoitat puhelimitse p. (06) 231 5396 ja sähköpostitse info@pete.fi.

► Lähetä tiedustelu tai tarjouspyyntö
 

Tiedustele hormisaneeraajaa

Oletko kiinnostunut savupiippusi hormien kunnostuksesta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@pete.fi ja tiedustele lähintä hormisaneeraajaa. Tuotteidemme valtuutetuilta asentajilta myös muiden tuotteidemme kuten PETE-piipunhattujen asennukset.

► Tiedustele lähintä hormisaneeraajaa