• Kiukaan päältä asuinrakennukseen

  Teräspiippu PETE DW Smooth T600

  PETETPPKSA

  alkaen 563,00

 • TERÄSPIIPPU Ø120/225MMX2,35M

  PETE DW Smooth T600, kiukaan päältä

  PETETPPKSA12/22235

  566,00

  kpl
 • Kiukaan päältä ulkorakennukseen

  Teräspiippu PETE DW Smooth T600

  PETETPPKSU

  alkaen 443,00

  PETE DW Smooth -saunapiippu

  PETE DW Smooth-saunapiippu on ulkosaunan kiukaan päälle asennettava eristetty moduulirakenteinen valmispiippu. PETE DW Smooth on viimeistelty viimeistä yksityiskohtaa myöten. Se on ulkopinnaltaan täysin sileä sekä pannaton, ja sen asentaminen on helppoa ilman aikaisempaa kokemusta.

  Materiaalit:

  Piipun hormiputki on parasta mahdollista materiaalia - haponkestävää terästä (AISI 316L), ja ulkokuori kiiltävää ruostumatonta terästä. Hormin eristeeksi olemme valinneet mielestämme ainoan kiuaspiipuille oikeasti soveltuvan eristeen - keraamisen kaoliinivillan (ns. valkoinen villa), jonka eristysominaisuudet eivät heikkene kovassakaan käytössä (villa ei sintraannu). Kaoliinieristeen lämpötilankesto jatkuvassa käytössä on jopa yli 1200 Celsiusastetta (vertaa: monissa markkinoilla olevissa tuotteissa yleisesti käytetyn mineraalivillan lämpötilankesto on vain n. 600 Celsius astetta). Käyttämämme hormiputkien eristepaksuus on 52,5 mm.

  Suojaetäisyydet:

  Hormin eristämättömän osuuden suojaetäisyys palaviin materiaaleihinja rakenteisiin on 450 mm ja eristetyn osuuden tuulettuvilta osin 50 mm. Läpivienneissä suojaetäisyys on 100 mm.

  Piippupaketin sisältämät vakio-osat soveltuvat yläpohjan läpivientiin, jossa lämpöeristeen paksuus (T) on korkeintaan  200 mm ja sisäkaton kaltevuus 0 - 50 astetta. Jos rakennuksen lämpöeristekerros on paksumpi kuin 200 mm, tulee palo- ja lämpöeriste erottaa toisistaan asennusohjeen mukaisesti erikseen tilattavalla läpivientisuojuksella tai paikalla rakentaen asennusohjeen mukaisesti.

  Vakiotoimitus sisältää:

  • tilatun korkeuden (H) mukaisen määrän hormiputkia (putkista esimmäinen 1 m eristämätön, joka tulee tarvittaessa lyhentää esim. kiukaan suojaseinän tasolle, tai kätevä vesisäiliöllinen tai kiviverkollinen malli)
  • sisäkattoon kiinnitettävän 2-osaisen läpiviennin peitelevyn (sis. 10 kpl rst-ruuveja 4,2x25mm TX20)
  • sylinterimäisen läpiviennin paloeristeen (ulkohalkaisija425mm, korkeus t = 200mm)
  • vesikaton läpivientipaketin (sis. EPDM-juurikumin muotoiltavalla alumiinireunuksella, juurikumin rst- kiristinnauhan ja -lukon, 310 ml väritöntä polymeerimassaa läpiviennin tiivistämiseen sekä 16 kpl mustia kateruuveja 4,8x25mm ja akkuporakoneeseen kiinnitettävän ruuvauskärjen
  • piipunhatun.
  • Lisävarusteena piippuun on saatavilla mm. liitossovite (1) hormin liittämiseksi hormilähdöltään eri kokoisiin kiukaisiin (tarkista kiukaan hormilähdön koko) sekä siisti, eristettyyn hormiputkeen integroitu savupelti.

 • Tulisijan päältä asuinrakennukseen

  Teräspiippu PETE DW Smooth T600

  PETETPPTSA

  alkaen 447,00

  PETE DW Smooth

  PETE DW Smooth on takan tai kaminan päälle asennettava, eristetty ja moduulirakenteinen valmispiippu. PETE DW Smooth on täysin sileä ja lukituspannaton.

  Materiaali:

  Piipun hormiputki on haponkestävää terästä (AISI 316L) ja ulkokuori ruostumatonta terästä. Hormin eristeenä on keraaminen, sintraantumaton eriste (valkoinen villa), jonka kuumankesto on jopa yli 1200 Celsius astetta.

  Suojaetäisyydet:

  Hormin suojaetäisyys palaviin materiaaleihin tai rakenteisiin on tuulettuvilta osin 50 mm. Läpivienneissä suojaetäisyys on T600-lämpötilaluokassa teräspiipuille yleisesti suositeltu 100 mm.

  Katso teräspiippulaskurin käyttöohje

  Lue lisää tuotteesta Tietoa-sivultamme

 • Tulisijan päältä ulkorakennukseen

  Teräspiippu PETE DW Smooth T600

  PETETPPTSU

  525,00