PETE-piipunhattu


Valmistamme PETE-piipunhatut ruostumattomasta teräksestä jo liki 30 vuoden kokemuksella ja aina asiakkaan mittojen mukaan. PETE-piipunhattu on ensimmäinen Suomessa teollisesti valmistettu piipunhattu. Annamme tuotteelle 25 vuoden puhkipalamattomuustakuun.

► Siirry piipunhattulaskuriin ja tilaa mittojen mukainen tuote
 

Materiaali

Käytämme PETE-piipunhattujen valmistusmateriaalina Outokummun ferriittistä ruostumatonta terästä (AISI 441), jonka etuna on pieni lämpölaajeneminen. Piipunhattu ei siis pidä ääntä lämmetessään ja jäähtyessään! Raaka-ainetoimittajien mukaan käyttämämme levymateriaalin korroosionkesto on pinnoittamattomana karkeasti arvioituna noin kymmenen kertaa parempi kuin sinkityn tai alusinkityn levyn korroosionkesto. Piipunhattua ostaessa kannattaakin huomioida tuotteen elinkaarikustannus. Vastaamme säännöllisesti asiakkaiden tarjouspyyntöihin koskien pelkkää piipunhatun kansiosaa: vanha ja ehkä hankintahinnaltaan edullisempi vaihtoehto kun ei ollut kestänytkään.

Piipunhatut kaikki kiinnitystarvikkeet ja osat ovat myös ruostumatonta terästä ja rakenteeltaan ja lujuudeltaan tukevia.


Takuu

Annamme PETE-piipunhatuille 25 vuoden puhkipalamattomuustakuun. Olemme valmistaneet PETE-piipunhattuja jo vuodesta 1989, eikä tiedossa ole että niihin olisi tullut korroosiosta johtuvaa läpireikää.


Tuotedokumentaatio

Tutustu PETE-piipunhattujen tuotekortteihin, jotka sisältävät tuotteiden tarkemmat mittaus- ja asennusohjeet:

► Tuotekortti PETE-piipunhattu malli A
► Tuotekortti PETE-piipunhattu malli B
► Tuotekortti PETE-piipunhattu malli C
► Tuotekortti PETE-piipunhattu malli L
► Tuotekortti PETE-piipunhattu malli V
 

Videoita PETE-piipunhatun asentamisesta
 

Valmistamme piipunhattuja niin muurattuille tiilipiipuille kuin valmisharkkopiipuille. Nykyään tuotevalikoimassamme on myös pyöreät piipunhatut teräshormeille.