• LUKITUSPANTA PETE

  Rst

  VP-IOZN

  alkaen 20,00

  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pikalukolla toimiva lukituspanta varmistaa tuotteen kiinnityksen kiinnitysalustaan tai -sovitteeseen. Lukituspanta valitaan aina vedonparantajan halkaisijan mukaan. Lukituspanta mahdollistaa pääsyn hormiin puhdistamisen ajaksi. Kiinnitys voidaan järjestää myös esim. ruostumattomilla vetoniiteillä nuohouksen helppous huomioiden.

 • VEDONPARANTAJA PETE ROTOVENT

  Rst

  VP-JRW

  alkaen 159,00

  PETE Rotovent -vedonparantaja

  on ilmanvaihtohormin yläpäähän asennettava laite, joka saa pyörimisenergiansa tuulesta.

  Ympäristöolosuhteiden ollessa toiminnalle edulliset, voi vedonparantaja tehostaa painovoimaista ilmanvaihtoa tai muuta tuuletusta hyvinkin merkittävästi. Se suojaa hormia myös varsin hyvin sateelta.

  PETE-vedonparantaja sopii asennettavaksi sellaisenaan nimellishalkaisijansa kokoiseen pyöreään hormiin. Kiinnityssovitteilla voit asentaa vedonparantajan myös pienempään pyöreään hormiin ja kiinnitysalustalla neliskanttisen hormin päähän.

  PETE-vedonparantajat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Laitteen laakerit ovat myöhemmin uusittavissa, joskin ilmahormikäytössä laitteet on todettu pitkäikäisiksi.

  Lue lisää tuotteesta Tietoa-sivultamme!

 • KUULALAAKERIT 2 KPL (VARAOSA)

  Vedonparantajille PETE Rotovent

  VP-LOZYSKO

  25,00

  PETE-vedonparantajat on varustettu kahdella laadukkaalla kuulalaakerilla, jotka kestävät normaalisti vuosikausia. Asennettaessa vedonparantaja savuhormin päähän, saattaa lämpötila nousta joskus laakereiden keston kannalta kuitenkin liian korkeaksi. Näitä tapauksia silmällä pitäen, olemme kehittäneet PETE Rotovent -vedonparantien rakenteen sellaiseksi, että laakerit on mahdollista vaihtaa laitteeseen jälkeenpäin kotikonstein.

  kpl
 • KOKOOJAKAMMIO PETE

  Rst, vedonparantajille PETE Rotovent

  VP-ROTOBOX

  alkaen 137,00

 • VEDONP. PETE TULPAN Ø100-110MM

  Alum. ja rst, vain ilmahormeille

  VP-TLP150/100

  149,00

  PETE Tulpan -vedonparantaja pyörii jo erittäin pienellä tuulon valmistettu alumiinista ja muu rakenne ruostumattomasta tSopii suoraan Ø100mm IV-putken ja viemäriputken Ø110mm päähän asennettavaksi. Laitteessa kätevä pyöreä mukautuva jousimainen sisäsovite.

  kpl
 • VEDONP. PETE TULPAN Ø150MM

  Alum. ja rst, vain ilmahormeille, nelisk.

  VP-TLP150N

  149,00

  kpl
 • KIINNITYSALUSTA PETE

  Rst

  VP-WBKK

  alkaen 26,00

 • VEDONPARANTAJA PETE BALLERINA

  Hst, savu- ja ilmahormeille <150°C

  VP-WDO

  alkaen 132,00

 • JATKOPUTKI Ø150MMX0,25M

  Hst, vedonparantajille PETE Ø150mm

  VP-WR025150

  35,00

  kpl
 • LIITOSSOVITE

  Rst, vedonparantajalle PETE

  VP-WRZFR

  alkaen 42,00

  Liitossovite, jonka avulla voit asentaa vedonparantajan pienempään pyöreään ilmahormiin. Liitossovitteen ja vedonparantajan kanssa suosittelemme tilaamaan lukituspannan, mutta kiinnitys voidaan järjestää myös esim. rst-vetoniittien avulla.